Bizakodó Tottenham

 2013.02.10. 11:42

A Tottenham edzője, Andrés Villas-Boas bízik a mostanában jó formában futballozó csapatában, és reméli, hogy a klub kiejti majd a Lyon csapatát, és továbbjut az Európa-ligában. A londoni együttes játékosai is pozitívan álltak a megmérettetéshez, és várják már a találkozót.

A 2-1-re megnyert első mérkőzést követően Andrés Villas-Boas dicsérte a két gólt szerző Gareth Bale-t, bár nem mindennel volt elégedett.

„Az első félidő nagyon jó volt, de a második játékrészben nem úgy teljesítettünk, ahogyan szoktunk. A találkozón három fantasztikus gólt láthattunk, és ebből szerencsére Gareth szerzett kettőt. A Lyon nagyon tapasztalt együttes, és ezért is nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, de nagyon nehéz dolgunk lesz a második körben.”

Ezen a mérkőzésen is remekül teljesített a mostanában brillírozó Gareth Bale, és a megmérettetést követően ő is örömét fejezte ki.

„Sokat gyakoroltam az edzéseken a szabadrúgásokat, és szerencsére ez most gólokban is megmutatkozott. Elégedett vagyok a játékommal, és mostanában a csapat is remekül teljesít, ami megkönnyíti az én dolgomat is.”

„A Lyon nagyszerű csapat, de jelen pillanatban mi állunk továbbjutásra, így nekik kell majd kezdeményezniük, ami remélhetőleg hibákat és lehetőségeket jelent majd számunkra.”

Az Európa Liga meccseire a bet365-ön lehet fogadni.

Bale egyébként majdnem három gólt szerzett, de a 37. percben 5 méterről üres kapunál gyakorlatilag ”eltörte a labdát”, ám a hiba nem szegte a walesi kedvét, és később két gólt lőtt.

Az együttes hátvédje, William Gallas is bízik benne, hogy sikerül majd a továbbjutás.

„A szezon második felében eddig a Lazio és a QPR elleni mérkőzéseket leszámítva minden alkalommal betaláltunk aktuális ellenfelünk hálójába, így nincs ok az aggodalomra. Fontos lenne, hogy mi szerezzünk először gólt, ami igen nagy nyomást helyezne rájuk. A saját elképzeléseinket kell megvalósítanunk, és akkor továbbjutunk.”

A londoni klub kapusa, Brad Friedel is bizakodóan áll hozzá a megmérettetéshez, és bízik a továbbjutásban.

„Gareth második gólja nagyon fontos volt, hiszen így, még ha kicsi is, de nálunk van az előny. Két nagyszerű csapat játszik majd egymás ellen csütörtökön, és az első meccs eredményéből adódóan nekik kell majd többet kockáztatniuk. Nehéz, ugyanakkor nagyon jó iramú mérkőzésre számítok.”

A Stade Gerlard stadionban este hét órakor indul útjára a labda. A győztes ellenfele a következő fordulóban valószínűleg az Inter lesz, bár ha a CFR Cluj hazai pályán le tudja dolgozni kétgólos hátrányát, akkor Romániába utazik a továbbjutó.

Az online fogadás segítségével akár a találkozó közben is megrakhatja tétjeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr975093860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása