Túl sokat védekezett a Chelsea

 2013.02.15. 20:20

Az angol válogatott védő szerint a hétvégén a Manchester City ellen 2-0-ra elveszített találkozón túlságosan is sokat védekeztek a londoniak ahelyett, hogy támadtak volna. A City győzelmének köszönhetően ismét „csak” 12 pont a Manchester United előnye a bajnokságban.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27 fordulójában a Manchester City hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Chelsea-t, és így ismét hét ponttal megelőzi a londoni együttest.

A Chelsea védője, Gary Cahill a mérkőzést követően elmondta, hogy szerinte túlságosan beszorították a manchesteriek a „kékeket”, és így nem volt esélye a londoniaknak.

Yaya Touré és Carlos Tévez is bevette Cech kapuját, ami így azt jelenti, hogy a Chelsea mindössze két ponttal előzi meg az ötödik helyezett Arsenalt, ráadásul úgy, hogy az egy ponttal kevesebbet gyűjtő Tottenham ma játszik a West Ham vendégeként.

„Úgy éreztem, hogy a mérkőzés nagy részében ők irányítottak, és folyamatosan rohamoztak minket. Tudom, hogy azért kapom a fizetésemet, hogy védekezzek, de sok találkozón egyszerűen túl nagy a védelmünkön a nyomás.”

Kattintson ide a legjobb tenisz fogadási hírek miatt!

„Nem tudom, hogy mi volt rossz, de azt éreztem, hogy messze nem teremtettünk annyi helyzetet, mint amennyiszer védekeznünk kellett. Szeretném, ha ez megváltozna, hiszen egy meccsen körülbelül 3-4 fontos mozzanata van egy védőnek, de a City ellen nekem volt 20-25.”

A védő ugyancsak elégedetlenségét fejezte ki a sorsolás miatt, és ezt nevezte meg a gyenge teljesítmény egyik fő okának.

„A Citynek semmi dolga nem akadt ezen a héten, míg nekünk nevetséges mennyiségű meccsünk volt. Próbálunk pihenni, és felkészülni a találkozóinkra, de a mostani kiírás ezt lehetetlenné tette. A manchesteriek sokkal frissebben és veszélyesebben játszottak, mint mi.”

A klub védője tehát nem nyilatkozott túl pozitívan a hétvégi vereséget követően, de azzal azért tisztában kellene lennie, hogy Roberto Mancini együttese sem jókedvében esett ki a Bajnokok Ligájából.

Ugyancsak elmondhatná neki valaki, hogy a Chelsea-nek sem kötelező minden sorozatban részt vennie, ha játékosai nem bírják.

Még több tenisz hírek a bet365 oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr165105245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása