Harmadik a Tottenham

 2013.02.25. 15:10

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában egy igen jó iramú és fordulatos mérkőzésen a Tottenham 3-2-re nyert a West Ham United vendégeként. A győzelemmel a Tottenham átvette a harmadik helyet a Chelsea-től.

A mérkőzés előtt számítani lehetett rá, hogy mindkét együttes harcolni fog a három pontért, de sokan nem vártak ilyen összecsapást.

A West Ham szeretett volna visszavágni a bajnokság 13. fordulójában elszenvedett 3-1-es vereségért, míg Andrés Villas-Boas együttesének a harmadik helyre fájt a foga.

A mérkőzés 13. percében Gareth Bale talált utat Jussi Jääskeläinen kapujába, de aztán a 25. percben jött Andrew Carroll büntetője, majd az 58. minutumban Joe Cole gólja, így hátrányba kerültek a „sarkantyúsok”.

A folytatásban nyomott a Spurs, de a hazai csapatnak is megvoltak a maga ziccerei. A Tottenham nyomását a találkozón több alkalommal is nagy bravúrral hárító Jääskeläinen már nem bírta tovább, és egy kavarodást követően Gylfi Sigurdsson kotort a kapuba, és egyenlített.

Továbbra is irányított a Tottenham, de a finn hálóőr állta a sarat, és továbbra is remekelt. A 90. percben aztán jött a találkozón remeklő Gareth Bale, és egy távoli bombával eldöntötte a mérkőzést.

A foci mellett például a legjobb kézilabda meccsekre is fogadhat a bet365-ön.

A szezon elején Németországból leigazolt Gylfi Sigurdsson csereként beállva megszerezte első Premier League gólját.

„Nagyon örülök ennek a találatnak, és annak is, hogy nyerni tudtunk. Régóta érik már ez a gól nekem. Sok kapufát lőttem idén, de szerencsére végre betaláltam.”

Az izlandi futballista a mérkőzést követően elmondta, hogy a csapat egy pillanatra sem adta fel a csatát.

„2-1-nél sem estünk kétségbe, és tudtuk, hogy van visszaút. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, és nem tudtam elképzelni, hogy kikapjunk a mai meccsen. Gareth megint az utolsó pillanatban lőtt egy fantasztikus gólt. Ő egy igazi zseni.”

A találkozót követően a csapat menedzsere is elégedettségét fejezte ki csapata játékát és hozzáállását illetően.

„A játékosok nagyon akarták ezt a győzelmet, és ezen az estén ennek meg is lett a jutalma. 2-2-nél sok csapat visszazárt volna, hiszen a Premier League-ben egy idegenbeli döntetlen sokszor aranyat ér. Büszkén mondhatom, hogy mi továbbra is hajtottunk, aminek meglett az eredménye.”

A Tottenham a bajnokságban legközelebb március 3-án az Arsenalt látja vendégül, majd 7-én az Intert fogadja Londonban az Európa-ligában.

További sport fogadási hírek szemezgetéséért keresse fel honlapunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr475106619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása