A Premier League 29. Fordulójának vasárnapi rangadóján a Liverpool a Tottenham Hotspur együttesét fogadja az Anfield Roadon. A "vörösök" már három éve nem tudták legyőzni a londoniakat, most is nehéz dolguk lesz.

Kirobbanó formában van Andre Villas-Boas legénysége, hiszen már nem is emlékszem, mikor is kapott ki utoljára… Januárban a Leeds United kiütötte az FA-kupában a Spurst, de bajnoki meccsen utoljára december 9-én, az Everton otthonában maradtak alul Gareth Bale-ék. Legutóbbi liverpooli kirándulásukon tehát kikaptak a "sarkantyúsok", és bár most nem a Goodison Parkba látogatnak, hanem az Anfieldre, de hasonlóan nehéz dolguk lesz.

Egyrészt azért, mert a Liverpool legutóbbi három meccsét nagyon magabiztosan nyerte – Swansea City, Zenit, Wigan Athletic –, 12 szerzett gól mellett csak egyet kapott. Persze Brendan Rodgers csapatának a formája igen ingadozó, de most Luis Suárez is bombaformában van, az uruguayi 21 találattal már a góllövőlista élén áll, kettővel megelőzve Robin van Persie-t.

Másrészt azért lesz nehéz dolga a Tottenhamnek, mert csütörtökön egy igen intenzív meccset játszott odahaza az olasz Inter ellen az Európa Ligában. Ez AVB szerint azonban nem okozhat gondot a kulcsjátékosoknak, hiszen két napnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy ismét pihentek legyenek.

A bet365 élő fogadás menüpontja alatt 17 órától megtalálja a mérkőzést, akár fogadhat is rá a találkozó végéig.

Ez majd kiderül, mindenesetre a bukik nem látnak sok esélyt a Spurs sikerére, inkább haza győzelmet, valamint pontosztozkodást várnak. Novemberben a White Hart Lane-en 2-1-re nyert a Spurs. Tavaly az Anfielden 0-0 lett az állás, de például 2011 májusában 0-2 a londoniak javára. A Liverpool utoljára 2010 januárjában nyert vasárnapi ellenfele ellen – azon a bajnokin még Dirk Kuyt tudott duplázni.

Azon a meccsen a kezdőben volt Pepe Reina, Jamie Carragher, Martin Skrtel és Lucas Leiva, Steven Gerrard és Daniel Agger is sérült volt akkor. A Spurs mostani alapemberei is ott voltak már akkor, így Bale mellett Jermaine Defoe és Michael Dawson is.

A legjobb kézilabda fogadási hírek is megtalálhatóak a bet365-ön.

Címkék: liverpool premier league spurs tottenham hotspur luis suárez gareth bale

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr905126139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása