Az Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger a Queens Park Rangers hátsó alakzatából erősítené meg saját csapatának védelmét. A QPR és az „ágyúsok” közötti különbség miatt az ajánlat valószínűleg érdekelni fogja a kiszemelt játékost is.

Az Arsenal vezetősége komolyan veszi Arsene Wenger gondolatait, amit az is jelez, hogy a szakember kívánságára a tulajdonosok beleegyeznének abba, hogy a klub a QPR keretéből erősítsen. A francia mester most éppen Christopher Samba személyében találta meg a csapat számára megfelelő középhátvédet. A 28 esztendős játékos minden bizonnyal szívesen váltana klubot, főleg annak tekintetében, hogy Harry Redknapp együttese utolsó a táblázaton.

Úgy látszik, hogy a Tottenham korábbi menedzsere nehezen boldogul a kiesőzóna elkerülésének feladatával, hiszen a csapat még mindig hét ponttal van lemaradva a megmenekülést jelentő 17. helytől, ahol jelenleg az Aston Villa áll. A hátralévő idő sem éppen a 66 esztendős szakember együttesét segíti, hiszen a bajnokságból már csak 8 forduló van hátra.

A januári átigazolási időszakban a klub tulajdonosa, Tony Fernandes kitett magáért, és megpróbált minél több játékost igazolni a Premier League-ből való kiesés elkerülése érdekében, de úgy látszik, hogy az erőfeszítések ellenére a londoni együttes egyre nagyobb bajban van.

Tenisz fogadási hírek a bet365 oldalán olvashatóak.

A QPR januárban leginkább kölcsönvett játékosokat, de a 10 érkező között azért ott van a Marseille-ből 10 és fél millió fontért leigazolt Loic Rémy, valamint az Anzsi Mahacskalától 12 és fél millióért szerződtetett Samba is, akiknek fizetése sem lehet alacsony. A kiesés nagy nyomást jelentene az egyesület számára, hiszen az olyan játékosok, mint Samba, akiket igen jól megfizetnek, könnyen a csőd szélére sodorhatják a klubot.

Ez a probléma éppen kapóra jön az olyan menedzserek számára, mint Arsene Wenger, aki pontosan tudja, hogy hogyan működnek ilyenkor a dolgok. Az „ágyúsok” menedzsere egyébként már korábban is érdeklődött a 28 esztendős futballistáért, aki azonban a Blackburn Rovers után inkább Oroszországba szerződött.

Per Mertesacker és Thomas Vermaelen gyenge idei formája miatt a francia játékmester egyébként is szeretne védőt igazolni, így az Arsenal szempontjából pont jókor jönnek a QPR gondjai.

Kosárlabda akciók a fentebb említett sportfogadói oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr225166979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása