Hart csak a kispadon

 2013.04.16. 10:12

A Manchester City vezetőedzője, Roberto Mancini a Chelsea elleni FA-kupa elődöntőn maximálisan elégedett volt a csapat másodikszámú kapusának, Costel Pantilimonnak teljesítményével, így a sorozat májusi fináléjában ismét a román kapusnak adja majd a főszerepet a szakember.

A manchesteri együttes a címvédő londoniakat 2-1-re legyőzve jutott be a fináléba, ahol a Millwallt 2-0-ra legyőző Wigan lesz majd az ellenfele. A gyenge szereplés a Bajnokok Ligájában, és a Manchester United tetemes előnye a bajnokságban azt jelenti, hogy Roberto Mancini csapata idén már csak az FA-kupa győzelemben bízhat. Az olasz szakember a kupa döntőjére előre láthatóan ismét csak a kispadra nevezi majd Anglia első számú kapusát, Joe Hartot.

A román hálóőr a Chelsea elleni FA-kupa mérkőzésen kapott gólt először ebben a szezonban, így Mancini azért tudja, hogy mire számíthat a 26 esztendős kapuvédőtől.

„Pantilimon azért van ott, mert jó kapus. Jól védett a Chelsea ellen, és megérdemli a lehetőséget. Még négy hetünk van a döntőig, de azt gondolom, hogy ő védheti majd a kapunkat. Egész szezonban keményen dolgozott Hart mögött, ami az angolnak is nagyon jót tett” – fogalmazott Mancini „A szezon elején a Premier League és az FA-kupa győzelem volt a célunk. A Manchester United megérdemelten nyeri meg a bajnokságot, de azért szeretnénk megmutatni, hogy nincs 15 pontnyi különbség a két csapat között.”

Kosárlabda akciók, hírek és szorzók a bet365 oldalán érhetőek el.

A Bajnokok Ligájában a manchesteriek két olyan együttessel kerültek egy csoportba, amelyek most a sorozat elődöntőjébe jutottak. A Real Madrid és a Borussia Dortmund még Mancini szerint is túl nagy falat volt.

„A Bajnokok Ligája csoportunkat látva tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz a továbbjutás. A bajnokság kicsúszott a kezünkből, és a BL-ben sem úgy teljesítettünk, ahogyan szerettünk volna, de a kupát még megnyerhetjük.”

A Manchester City és a Wigan kicsit korábban is megismerkedhet egymás játékstílusával, hiszen a két csapat holnap a Premier League keretein belül feszül majd egymásnak. A manchesteri mérkőzésen a hazaiak a második helyezésüket erősítenék meg, míg a wiganieket a kiesőzóna elkerülése motiválja.

Magyar foci fogadási hírek a világ egyik legrégebbi és legnagyobb online fogadóirodájánál.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr525234563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása