Már csak egy játéknap van hátra a 2012/13-as szezonból, és bár egy évvel korábban még a bajnoki címért folyt nagy csata, idén „be kell érnünk” a dobogóért, illetve a negyedik, Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyért való csatával. Az összes találkozót vasárnap 17 órakor kezdődik.

A már bajnok Manchester United a West Bromwich Albion otthonába utazik. A két belső védő biztosan Phil Jones és Jonny Evans lesz, és Anders Lindegaard fog majd a vendégek kapuban állni – ezt Sir Alex Ferguson jelentette ki korábban. Wayne Rooney játéka bizonytalan jövője miatt erősen kérdéses.

A második Manchester City hazai közönség előtt búcsúzik a szezontól, ellenfele a középmezőnybe tartozó Norwich City lesz. Roberto Mancini menesztése véleményünk szerint nem jött túl jól a „polgáriak” háza táján, a vezetők ezzel nem időzítettek jól, de még így is meglepetésnek számítana, ha a vendégek diadalmaskodnának.

Az idei Bajnokok Ligája-fogadás piacai még nem értek végett, hiszen a jövő héten rendezik a Bayern München-Borussia Dortmund döntőt.

A Chelsea a harmadik helyért harcolt az Everton ellen. A liverpooliak eddig több alkalommal is borsot törtek már esélyesebb ellenfeleik orra alá, és most is valami hasonlóban mesterkedhetnek, ráadásul David Moyesnak ez lesz az utolsó meccse az Everton kispadján. Ami a londoniakat illeti, már biztos BL-résztvevők lesznek, ráadásul a héten az Európa Ligát is megnyerték, így önfeledten, könnyedén játszhatnak.

Az Arsenal összeszedte magát alaposan, a Per Mertesacker, Laurent Koscielny védőpáros kiválóan teljesít hátul, elöl pedig Theo Walcott vezérletével gyűjtik folyamatosan a három pontot az „ágyúsok”. Ellenfelük a kiesést már biztosan elkerülő, pocsék szezont záró Newcastle United lesz.

A Tottenham Hotspurnek annyival van könnyebb dolga az Arsenalhoz képest, hogy otthon küzdhet meg a BL-ért. Ha Gareth Bale-ék nyernek, az Arsenal pedig vereséget szenved, akkor a Spurs örülhet. Ehhez a Sunderlandet kell két vállra fektetni.

A Liverpoolnál Jamie Carragher utolsó meccsére készül, a sereghajtó Queens Park Rangers ellen csak a győzelem az elfogadható a „vörösök” számára.

Tenisz hírek, oddsok és előzetesek a bet365 oldalán naprakészen!

Címkék: előzetes forduló angol foci premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr205310767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása