A Premier League-ben szereplő West Ham United vezetőedzője, Sam Allardyce elmondta, hogy a nyáron Andy Carroll megszerzése a legfontosabb a számukra. A 24 esztendős futballista a bajnokság elején a Liverpooltól érkezett kölcsönbe, és mivel Brendan Rodgers továbbra sem szán szerepet Carrollnak, így a felek hamarosan megegyezhetnek.

A West Ham a kieső Reading elleni hazai 4-2-es győzelemmel búcsúzott az idei bajnokságtól, amit végül a 10. helyen fejezett be. A találkozón a csapatkapitány, Kevin Nolan úgynevezett tökéletes mesterhármast ért el (ballal, jobbal, fejjel), ami azért is volt különleges, mert a „kalapácsosok” játékosaként Marlon Harewood 2005 szeptemberi mesterhármasa óta senki sem tudott ennyi gólt szerezni egy mérkőzésen.

 „Kevin fantasztikusan játszott, és biztosan nagyszerű érzés számára egy mesterhármassal befejezni a bajnokságot. Az első góljával megtörte a jeget, a második találatánál hideg fejjel talált megoldást, míg fejesgóljánál nagyszerű labdát kapva, remekül helyezkedve talált be” – mondta Allardyce.

A labdarúgás akciók használatával nyereményén felül még bónuszokat is szerezhet.

A londoni együttesben a kölcsönben játszó Andy Carroll a tegnapi mérkőzésen ugyan nem szerzett gólt, de két gólpasszt is adott, a szezon során pedig hét alkalommal talált utat az ellenfél kapujába.

Carroll egyéves kölcsönszerződése a Reading elleni győzelemmel véget ért, a West Ham vezetőedzője azonban elmondta, szeretnék véglegesen is szerződtetni a Newcastle egykori játékosát.

„Célunk, hogy véglegesen megszerezzük őt. A tárgyalások már megkezdődtek, és remélhetőleg hamarosan meg tudunk egyezni a Liverpoollal. Minél hamarabb szerződtetni szeretnénk Carrollt, így bízunk benne, hogy klubja hamarosan rábólint az ajánlatunkra.”

A Liverpool rekordigazolása 35 millió fontba „fájt” a klubnak, a csapat azonban félévnyi játékot követően kölcsönadta Carrollt a West Hamnek, amit Allardyce cseppet sem bánt.

„Az ő érkezése nagy segítség volt számunkra, és bízom benne, hogy továbbra is minket erősít majd. Andy megszerzése jó kezdete lenne az átigazolási időszaknak. Ő egy olyan játékos, aki minden mérkőzésen a legjobbját akarja nyújtani, de a csapat részeként és nem egyénként teszi ezt. Nagyon sokszínű futballista, aki játéklehetőséghez jutva nagyon sokat fejlődhet nálunk.”

További labdarúgás fogadás a bet365 oldalán játszható meg.

Címkék: angol foci west ham united andy carroll labdarúgás fogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr805311030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása