Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger elsőszámú kiszemeltként tekint a Swansea védőjére, Ashley Williamsre, így a két klub között megkezdődtek a tárgyalások.

A 63 éves menedzser a hátsó alakzat felfrissítésére törekszik, így jobbhátvéd és középső védő után ”nézelődik”. A francia szakember a védelem jobb oldalának feladatait a Sochaux játékosára, Sebastien Corchiára bízná, míg középre Williamst szemelte ki, de egyik átigazolást illetően sem született még megállapodás.

A Goal.com értesülései szerint a londoniak vezetősége előzetes tárgyalások alkalmával már kipuhatolózta, hogy a Swansea hajlandó az üzlet megkötésére, ám a játékos áráról más elképzelései vannak a két félnek.

A Swansea 12 millió font körüli összegben határozta meg a játékos árát, míg az ”ágyúsok” menedzsmentje 8 millió fontos ajánlattal érkezett a találkozóra.

Williams ugyancsak tárgyalt már az Arsenal vezetőségével, amely hároméves szerződést és heti 60 ezer fontos fizetést ajánlott a walesi csapatkapitánynak, akinek a pénzen kívül a Bajnokok Ligájában való szereplés is igencsak vonzó lehet.

A tenisz fogadási hírek a Roland Garros ideje alatt igen sokat segíthetnek

A futballista tapasztalatát és karakterét tekintve valószínűleg nagyon jól illene az Arsenal hátsó alakzatába, és jól pótolná az esetlegesen Barcelonába távozó Thomas Vermaelent, aki felkerült a katalánok bevásárlólistájára, akik a szinte folyamatosan sérült Carles Puyol helyettesítésére és a védelem megerősítésére törekszenek.

A két csapat közötti üzlet elképzelhető, miután a belga futballista hullámzó teljesítménye miatt az utóbbi két hónapban mindössze egy alkalommal kapott szerepet kezdőként, ráadásul korábban már napvilágot láttak olyan hírek, miszerint Wenger nem ragaszkodik Vermaelen megtartásához.

Williams az utóbbi két évben nyújtott teljesítménye alapján keltette fel több együttes figyelmét, miután a walesi futballista nagy szerepet vállalt a Swansea bajnoki és kupasikereiből.

Williams megszerzését illetően egyébként sokan a Liverpoolt tartják esélyesnek, miután Brendan Rodgers együttesének védelme a következő szezonban a visszavonuló Jamie Carragher, valamint az esetlegesen távozó Martin Skrtel és Sebastian Coates hiányában igencsak erősítésre szorulna.

A legjobb amerikai sport akciók a bet365 kínálatából érhetőek el.

Címkék: premier league arsenal swansea city 2013 ashley williams

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr395316442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása