A Premier League-ben szereplő Manchester United kapusa, David De Gea igen magasra helyezi saját magának a lécet, és ő akar lenni a világ legjobb hálóőre. A nagyszabásúnak tűnő terv ellenére a holland játékosnak a manchesteri csapat elsőszámú kapusaként erre meg is van minden lehetősége.

A 22 esztendős kapuvédő Edwin van der Sar 2011-es visszavonulását követően érkezett az angol klubhoz az Atlético Madridtól, és biztosította be azóta magának a kezdő szerepet.

De Gea idei teljesítményével az angol Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA) értékelése alapján bekerült az év csapatába, ami nagyon jól esett a kapusnak, aki elmondta, hogy minden egyes nap elteltével rutinosabb lesz.

„Rengeteg mérkőzésen védtem a Manchester United kapuját, és egyre tapasztaltabb valamint magabiztosabb vagyok. Nagyon hálás vagyok a Manchesternek, hogy bíztak bennem, és amiért 2011-ben megvásároltak engem.”

Kosárlabda akciók mellett további tengerentúli bónuszok is várnak a bet365-ön.

A spanyol utánpótlás-válogatott kapuvédőjének elmondása szerint minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy idővel az ő nevét is a legjobbak között emlegessék.

„Az a célom, hogy a világ legjobbjai között szerepelhessek, és úgy gondolom, hogy ezért mindent maximálisan meg is teszek. Mint minden játékost, engem is ez tesz izgatottá. A Manchesternél a legmagasabb szinten játszhatok, és fiatal korom ellenére nagyszerű évet zártam a klubnál. Nagyon hosszú út áll még előttem, de a világ legjobbja szeretnék lenni.”

Da Gea elmondása szerint fejlődésében hatalmas szerepet töltött be a Manchester United visszavonuló menedzsere, Sir Alex Ferguson, akire a legtöbb játékos apaként tekint. A spanyol hálóőr szerint az elején biztosan furcsa lesz, hogy nem Ferguson adja majd az utasításokat.

„Mindenki számára furcsa lesz, hogy az itt eltöltött 26 évét követően nem az ő utasításait kell majd végrehajtanunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne bíznánk az új vezetőedzőnkben, hiszen David Moyes is nagyszerű edző, és hasonló elszántsággal végzi munkáját, csak ennél a klubnál egyszerűen mindenki hozzászokott már Fergusonhoz.”

„Nagyszerű érzés volt a világ legjobb edzőjével, Fergusonnal dolgozni, és ez olyan dolog, amit az unokáimnak is biztosan elmesélek majd. Új időszak kezdődik a Manchesternél, és mi mindent megteszünk majd, hogy jól menjen a váltás.”

A legjobb labdarúgás akciók is a már említett szájton érhetőek el.

Címkék: manchester united angol foci premier league david de gea

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr925367399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása