A Premier League-ben szereplő Tottenham vezetőedzője, Andrés Villas-Boas bízik benne, hogy csapata képes túllépni a Bajnokok Ligájáról való lemaradás tényén, és a következő szezonban új erővel és még nagyobb elszántsággal tud majd játszani.

Az elmúlt idény elején a londoni csapat vezetősége a BL-szereplést tűzte ki célul, de az együttes végül egy ponttal az Arsenal mögött az ötödik helyen végzett, és játszik így majd az Európa ligában.

A „sarkantyúsok” a klubrekordot jelentő 72 pont ellenére maradtak le a BL-ről. A portugál szakember csapata a novemberi és decemberi teljesítménye eredményeként végezhetett rekordpontszámmal, amikor kilenc mérkőzésből hét alkalommal győztesen hagyta el a pályát.

A „sarkantyúsok” a 2013-2014-es szezonban november 2 és január 1 között 11 mérkőzést játszanak majd, és többek között megmérkőznek a manchesteri csapatokkal, az Arsenallal és a Liverpoollal is. Andrés Villas-Boas szerint a november és a december a következő kiírásban is különösen fontos lesz a legjobb négy uralkodásának feltöréséhez.

„A téli hónapokban ismét nagyon fontos mérkőzéseink lesznek a topcsapatok ellen. Tavaly novemberben a Manchester City és az Arsenal ellen is idegenben játszottunk, és ez idén is ugyanígy lesz.”

„Tavaly novemberben és decemberben nagyon sok pontot gyűjtöttünk, és idén is ugyanígy szeretnénk tenni. Ez alkalommal újév első napján a Manchester United vendégeként játszunk, ami kritikus lehet a végső helyezésünk szempontjából.”

Labdarúgó Magyar Kupa szorzók-oddsok-előzetesek a linkre kattinva érhetőek el

A Tottenham egyébként egészen jól teljesített a nagycsapatok ellen, és többüket meg is vert, de a kieső Wigan ellen például mindössze egy pontot szerzett a két mérkőzés folyamán. A Chelsea volt vezetőedzője már nagyon várja a szezonkezdetet, és kifejezetten izgatott az új menedzsereket foglalkoztató topcsapatok elleni mérkőzéseket illetően.

„Nagyon várom már a bajnokságot. Azt hiszem, az edzőváltások következményeként nagy változások lesznek majd a pályán is. Minden együttes az erősítésen dolgozik, és mi is ezen fáradozunk.”

A Tottenham szempontjából a 2013-2014-es bajnoki szezon rajtja nem lesz egyszerű. A londoniak először a feljutó és motivált Crystal Palace vendégeként játszanak, egy héttel később pedig a Ligakupa-győztes Swansea utazik Londonba, hogy aztán a városi derbi keretein belül az Arsenallal csapjanak össze az Emirates stadionban.

Élő hangközvetítás futballmeccsekről a bet365-ön érhető el!

Címkék: angol foci premier league tottenham hotspur andre villas-boas

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr155370675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása