Még csak június van, de már négy új játékos kötelezte el magát a Liverpoolnál: Kolo Touré, Luis Alberto, Iago Aspas és Simon Mignolet. Brendan Rodgers menedzser azonban még tervez erősítéseket, egy belső védő és egy támadó még érkezhet.

Kolo Touré az Arsenalban szerzett magának igazi hírnevet, és az „ágyúsok” alapembere volt éveken keresztül. Ezt követően a Manchester Cityhez igazolt, ahol szintén fontos szerepek vártak rá, de doppingolás miatt eltiltották egy ideig, majd visszatérték követően a 32 éves belső védő nem tudott ismét alapemberré válni.

A Liverpoolnak mindenképpen kellett védőt igazolnia, hiszen Jamie Carragher visszavonult, így csak Daniel Agger, Martin Skrtel és Sebastian Coates maradt, igaz Andre Wisdom és Martin Kelly is tud középen játszani, de Rodgers inkább a jobb szélen számított eddig rájuk. Touré magabiztosságot adhat a „vörösök” hátsó alakzatának, és komoly versenyre kényszerítheti Skrtelt, aki nagyon hullámzóan teljesített a mögöttünk hagyott szezonban.

Luis Alberto és Iago Aspas a támadásokért lesz felelős. Előbbi a Sevillát, míg utóbbi a Celta Vigót hagyta el. Mind a ketten képesek a széleken és középen is játszani, de amíg a 20 éves Alberto inkább „játékmester”, addig a 25 éves Aspas leginkább a kapu előterében érzi magát otthonosan.

Bajnokok Ligája fogadás a bet365-re klikkelve érhető el.

Mignolet a Sunderlandnek intett búcsút, és a 25 éves kapus nem riad meg attól, hogy a rutinos Pepe Reinával kell harcolnia a kezdőbe kerülésért. Rodgers valószínűleg kicsit fel akarja rázni a spanyol válogatott kapust, aki ugyan a szezon végén már klasszis teljesítményt nyújtott, előtt nem egy gól száradt a lelkén.

Mignolet a 22-es, Alberto a 6-os, míg Aspas a 9-es mezt kapta.

Érkezhet még a Sahtar Doneck gólvágója, Henrik Mkitarjan, aki támadó középpályás, és több mint 20 gólt lőtt az ukrán bajnokság legutóbbi kiírásában. Tiago Ilori a Sporting tehetséges belső védője, állítólag vele is tárgyal a Liverpool.

A legjobb kosárlabda akciók még az NCAAB meccseire is érvényesek.

Címkék: liverpool átigazolás angol foci luis alberto iago aspas simon mignolet kolo toure

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr145385917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása