Alaposan beindultak az angol csapatok az angol átigazolási piacon, így ebben az írásunkban kicsit visszatekintünk az elmúlt napok történéseire – a legújabbal kezdjük, és a legrégebbivel fejezzük be.

A lassan 40 éves Kevin Phillips végleg az élvonalba visszajutó Crystal Palace játékosa lett, míg Danny Grahamet a Sunderland kölcsönadta a Hull Citynek. Érdekesség, hogy télen az angol csatárra a „fekete macskák” még megváltóként tekintettek, azonban sokat nem tudott letenni az asztalra.

A hét legnagyobb híre kétség kívül a Manchester Cityé, hiszen a „polgáriak” Alvaro negredo és Sztevan Jovetics személyében két igen gólerős csatárt igazoltak. Hogy végül Manuel Pellegrini hol fogja majd megtalálni a helyüket Edin Dzeko, Sergio Agüero és John Guidetti mellett, egyelőre rejtély, de ez legyen a chilei szakember problémája.

Oddsok, szorzók a foci és kézi Magyar Kupa meccseihez a hivatkozásra kattintva érhetőek el.

A Sunderland viszonylag nagyot fogott az olasz válogatott szélsővel, Emanuele Giaccherinivel, valamint az amerikai gólgyárossal, Jozy Altidore-ral. Utóbbi egy híján 40 gólt szerzett az elmúlt két idényben a hollandiai AZ-ben, de korábban a Villarrealnál és a Hull Citynél a még mindig csak 23 éves csatár kudarcot vallott.

Richard Dunne elhagyta az Aston Villát a Queens Park Rangers kedvéért. Leroy Fer a Twentének intett búcsút, a Norwich Citynél folytatja karrierjét. A Swansea City így első gondolatra jó üzletet csinált Wilfried Bony (Vitesse) megvásárlásával, ahogy a Southampton is Victor Wanyamáéval – az afrikai középpályást több nagycsapat is örömmel szerződtette volna.

Az Everton kölcsönvette a Barcelona tehetségét, Gerard Deulofeut, míg a Chelsea Petr Cech mögé megszerezte Mark Schwarzert. A West Bromwich Albion egy évre ismét kölcsönvette Goran Popovot, pedig a Dinamo Kijev labdarúgója nem nyújtott igazán jó teljesítményt. Grant Holtnak nem sikerült megállapodnia a Norwich-csal, így követte a másodosztályba a Wigant. Az FA-kupa-győztes két labdarúgóját is eladta az Evertonnak (Arouna Koné, Antolin Alcaraz), de a liverpooliak Joel Roblest is megszerezték az Atletico Madridtól.

A legjobb amerikai sport akciók a bet365 oldalán érhetőek el, és csak az MLB meccseire nem érvényesek.

Címkék: átigazolás angol foci premier league manchester city negredo jovetics

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr755422037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása