A Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion futballistája, Jonas Olsson a klub helyzetét realisztikusan kezelve elmondta, a csapatnak szerinte nem sok esélye van arra, hogy a hetedik, vagy annál jobb helyen végezzen a bajnokságban.

Az 2012-2013-as kiírást kifejezetten jól kezdő együttes a bajnokság harmadáig tartani tudta a lépést a nagycsapatokkal, és nem kis meglepetésre sokáig az első négyben volt.

A remek kezdetet követően a 14. fordulótól kezdve azonban nem úgy jött ki a lépés a West Bromnak, ahogyan azt Steve Clark vezetőedző elképzelte, ennek ellenére a csapat a szezon végén a 32 éves rekord beállítását jelentő 8. helyen végzett.

A klub történelmében mérföldkőnek számító eredmény elérése ellenére a svéd válogatott játékos egyelőre nem hisz benne, hogy az együttes készen áll a Premier League nagyobb csapatai elleni tartós küzdelemre.

„Tavaly nagyon jól kezdtük az évet, de aztán elfogyott a lendületünk. A velünk azonos kategóriában lévő együtteseket mind megelőztük, és ez remek eredmény számunkra. Azt gondolom, anyagi helyzetünket tekintve reális a nyolcadik hely.”

A Bajnokok Ligája fogadás piaca a bet365-ön az egyik legszéleskörűbb az összes iroda közül.

A 30 esztendős védő nem tartja esélytelennek a West Bromot a nagyobb csapatokkal szemben, de azt elismeri, hosszú távon egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt a top klubokkal.

„Több alkalommal is remek eredményt értünk el a nálunk jóval esélyesebbnek tartott együttesek ellen, de a bajnokság egészében már nem tudtuk tartani velük a lépést. Ha minden tökéletesen alakul a mi szempontunkból, akkor talán megcsíphetünk valakit az első hétből, de a költségvetésbeli különbségek szinte ellehetetlenítik ezt.”

Olsson ezt a saját bőrén tapasztalta, hiszen míg a topcsapatoknál megadatott a játékosok rotálásának lehetősége, addig a West Bromnál többen az egész szezonon keresztül 100%-on teljesítettek.

„Tavaly 36 mérkőzésen játszottam végig a 90 percet, és csak két alkalommal pihenhettem. A bajnokság vége felé már tényleg nagyon fáradt voltam, és egyértelműen pihenésre volt szükségem. Nem vagyok már fiatal, de egy kis pihenő biztosan mindenkinek jót tenne egy-egy bajnoki fordulót követően.”

A keret kibővítésének első lépése lehet Nicolas Anelka megszerzése, aki minőségi játékosok, és szponzorok megjelenését eredményezheti.

Az élő hangközvetítés futballmeccsekről alkalmazás segítségével havi több száz mérkőzés eredményének alakulását is hallgathatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr295422155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása