Nem kapott ajánlatokat a Swansea

 2013.07.20. 14:20

A sajtóban megjelent pletykákat Michael Laudrup, a Swansea City menedzsere cáfolta a minap – a dán elárulta, egyetlen ajánlatot sem kaptak sem Ashely Williamsért, sem pedig Michuért.

Tavaly is jól szerepelt a Swansea a Premier League-ben, a ligakupát pedig meg is nyerte, így az Európa Liga selejtezőjében meg is kezdheti a szereplését az együttes. A médiában a belső védő, Williams távozásáról lehet hallani, azonban Laudrup elárulta, egyetlen egy ajánlat sem érkezett a csapatkapitányért. Ugyanakkor a helyzet még változhat.

„Természetesen ami az én feladatköröm, azt kontroll alatt tudom tartani, de nem tudom befolyásolni mások gondolatait” – mondta a dán. „Mindig azt mondtam, ha egy játékos nagyon szeretne távozni egy nyomós indok miatt, nehéz maradásra bírni. Ezt láthattuk tavaly Joe Allan, Scott Sinclair és Danny Graham esetében. Ha valaki nagyon menni akar, nem érdemes az útjába állni.”

A Bajnokok Ligája fogadás legjobb szorzói itt érhetőek el.

Laudrup reméli, hogy idén nem lesz távozó az utolsó pillanatokban, mint Graham esetében, aki az utolsó nap írt alá a Sunderlandhez.

„Muszáj, hogy legyen időnk megtalálni egy távozó játékos megfelelő utódját, e tekintetben minket is tiszteletben kell tartani” – folytatta. „Szóval nem jöhet valaki csak úgy oda hozzánk augusztus 30-án, hogy ’távozni akarok’ vagy ’mi szeretnénk megvennie ezt meg azt a játékost’, hiszen ilyen esetben ez lehetetlen lenne a számunkra. Nem tudom megmondani, mi az a határidő, amíg ilyen ügyekben megkereshetnek minket, de biztos, hogy nem augusztus 25-e, 27-e, 29-e vagy 30-a.”

A walesiektől eddig távozott Alan Tate, Mark Gower, Kyle Bartley, David Cornell és Dwight Tiendalli, de egyikük sem számított alapembernek. Jól is igazolt a Swansea, mivel Wilfried Bony, Jonjo Shelvey, Jordi Amat és José Alberto Canas megszerzése is jó vételnek tűnik, de rajtuk kívül még négy fiatal is érkezett.

Magyar Kupa oddsok és hírek mellett statisztikákat is találhat a bet365-ön.

Címkék: swansea michael laudrup ashley williams michu

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr735432127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása