Továbbra is hibátlan a Liverpool a felkészülési időszakban, és ami talán még ennél is lényegesebb, hogy a "vörösök" négy felkészülési meccsük alatt 11 rúgott gól mellett még egyetlen egyet sem kaptak.

Brendan Rodgers együttese vasárnap Thaiföld válogatottja ellen lépett pályára, és aratott könnyed, háromgólos győzelmet. Az első találat Philippe Coutinho nevéhez fűződött, aki egy remek egyéni akciók követően volt eredményes: a fiatal brazil több védőt is befűzött, majd nagyon higgadtan lőtt a kapuba, a hazai portás már verve volt.

A második félidő első felében a Liverpool a találkozót is eldöntötte, miután Iago Aspas a felkészülési időszak alatt meglőtte a harmadik gólját is, majd Steven Gerrard is eredményes volt. Aspas Coutinhótól kapott egy fantasztikus indítást, a spanyol csatár remek mozdulattal vette át a játékszert, majd a kapus mellett szépen lőtt a jobb alsóba. Gerrard gólját a Celta Vigótól vett támadó készítette elő, a rutinos csapatkapitány pedig egy pimasz emeléssel alakította ki a 3-0-s végeredményt.

Kosárlabda akciók érvényesek az NBA és az NCAA meccseire is.

Luis Suárez félórát kapott, de ismét nem tűnt boldognak, ugyanakkor feladatát jól végezte: remek passzokkal szolgálta ki társait, egy alkalommal pedig a keresztlécet is eltalálta egy fejest követően.

A Preston (4-0), az indonéz All-Stars (2-0) és a Melbourne Victory (2-0) után tehát Thaiföld válogatottját is két vállra fektette a Mersey-parti együttes, a Simon Mignolet, Brad Jones, Danny Ward hármas pedig még egyetlen gólt sem kapott – közülük a belga válogatott kapra eddig toronymagasan a legtöbb lehetőséget.

Augusztus 3-án már az Anfield Roadon lép pályára a Liverpool az Olympiakos ellen, ez lesz a Gerrard tiszteletére rendezett, hiszen a középpályás már 15 éve szolgálja az együttes felnőtt csapatát. Négy nappal később a norvég Valerenga otthonába utaznak a „vörösök”, majd a skót Celtic vendége lesz augusztus 10-én. A szezont a Stoke City ellen kezdi a Liverpool odahaza 17-én.

Élő hangközvetítés futballmeccsekről a bet365 oldalán érhető el.

Címkék: liverpool felkészülés steven gerrard brendan rodgers philippe coutinho

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr205431535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása