A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur korábbi, az élvonalból kieső Queens Park Rangers jelenlegi vezetőedzője, Harry Redknapp szerint Gareth Bale eladásából jól jöhet ki a londoni együttes.

A 2012/13-as szezonban nyújtott fantasztikus teljesítményének köszönhetően Gareth Bale kapta az angol profi labdarúgók Év legjobb játékosa és az Év legjobb fiatal játékosa díját, amely jócskán megnövelte a walesi futballista piaci értékét.

A Real Madrid a már korábban kiszemelt labdarúgót megemelkedett értéke ellenére továbbra is szeretnék megszerezni, és sajtóhírek szerint világrekordot jelentő összegért, 100 millió euróért igazolnák le a középpályást.

Ha a kézilabda jobban leköt, akkor nincs más dolgod, mint meglátogatni a bet365-öt.

Az előző szezonban a Bajnokok Ligája szereplésről éppen csak lecsúszó „sarkantyúsok” sikerességét sokan csak a 24 esztendős labdarúgó maradása esetén tartják reálisnak, Harry Redknapp azonban úgy véli, a Tottenham bajnoki esélyei nőnének, ha a klub a Bale értékesítéséből befolyt összegből játékosokat venne.

„Félreértés ne essék, kivételes tehetségnek tartom őt, de a Tottenham a befolyó pénzből Soldado mellé még két-három komoly futballistát is vehet. Ilyen nyári erősítések mellett már a Premier League megnyerésére is elérhető közelségbe kerülhet, hiszen ha minden játékos egészséges, akkor nagyon erős a gárda.”

„Nagyon sok pénzről van szó, de a Madrid Cristiano Ronaldo és Lionel Messi után talán a világ harmadik legjobb játékosát igazolná le. A Tottenhamnek rövidesen meg kell hoznia döntését, hiszen ha az eladás mellett döntenek, akkor Andrés Villas-Boasnak időre lesz szüksége, míg megtalálja a megfelelő játékosokat.

A 66 esztendős szakember meglátása szerint a Tottenham kellemetlen helyzetbe került.

„Érdekes a kialakult helyzet, hiszen a világ egyik legnagyobb klubja jelentkezett be Bale-ért, akit ez biztosan nem hagy hidegen, a Tottenham klubtulajdonosa, Joe Lewis ugyanakkor biztosan szívesen megtartaná őt, ami viszont egy boldogtalan futballistát eredményezhet.”

A londoni együttes egyébként szombaton játssza utolsó felkészülési mérkőzését, amelyen az Espanyolt látja vendégül, majd megkezdi a végső felkészülést az augusztus 18-ai Crystal Palace elleni idegenbeli mérkőzésre.

Bajnokok Ligája-fogadás a már korábban is említett irodánál.

Címkék: angol foci premier league tottenham hotspur harry redknapp gareth bale

A bejegyzés trackback címe:

https://plhetitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr415458925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása